Nederlands English 

Locatie

Plantage Kerklaan 4,
1018TA Amsterdam

Telefoon

+31 (0)20 - 428 40 49

Openingstijden

Wo - Vr: 11.00 - 19.00
Za: 10.00 - 17.00
Zo t/m Di: Gesloten

73
73

Lijsten

Uw kunstwerk laten inlijsten door "De inlijster" van Amsterdam? Bij Bert Faas heeft u de keuze uit een groot assortiment houten- en aluminium lijsten.
Houten lijsten zijn er van zeer eenvoudige, blank houten profielen tot handvergulde, over de hoeken afgewerkte lijsten. Daartussen bevindt zich een breed scala gelakte, gebeitste, met folie dan wel met slagmetaal verfraaide lijsten in vele breedtes en  profielen. Kortom: van eenvoudig smal tot breed bewerkt.

Aluminium lijsten zijn er ook in diverse profielen en vele kleuren; mat, glanzend of met structuur. Een aluminium lijst heeft vaak een strakke moderne uitstraling.

Grote collectie lijsten. Zowel in hout als in aluminium heeft u bij  Bert Faas "de Inlijster" de keuze uit een grote collectie. Daarom lukt het altijd om een geschikte omlijsting te vinden voor uw (kunst) werk. Een goed gekozen lijst maakt een kunstwerk nog sterker.

Een omlijsting ondersteunt het kunstwerk in al zijn facetten. Minstens zo belangrijk is het feit dat een lijst het in te lijsten werk beschermt tegen verschillende op de loer liggende "gevaren".

Wat voor lijst u ook kiest: bij Bert Faas  "de Inlijster" wordt uw werk met  zorg en liefde omlijst!