Nederlands English 

Locatie

Plantage Kerklaan 4,
1018TA Amsterdam

Telefoon

+31 (0)20 - 428 40 49

Openingstijden

Wo - Vr: 11.00 - 19.00
Za: 10.00 - 17.00
Zo t/m Di: Gesloten

15
15

Ophangsystemen

Ophangsystemen worden gebruikt om uw lijsten en schilderijen elegant, flexibel en gemakkelijk op te hangen.  Deze schilderij ophangsystemen stellen u in staat om uw kunst naar uw smaak op te hangen en steeds opnieuw in te delen zonder daarbij in de muur te boren. U kunt hierbij kiezen voor een schilderij ophangsysteem waarbij een rail aan de wand of aan het plafond wordt bevestigd.

Een sfeervol interieur is immers onlosmakelijk verbonden met wanddecoraties.

Ze geven uitstraling en warmte aan uw interieur; of het nu gaat om kunstwerken, vakantiefoto's, zeefdrukken, ingelijste diploma's, litho's of kindertekeningen. Ze creëren sfeer en tonen wat voor u waardevol is.

Het ophangen van wanddecoraties werd voorheen altijd gedaan met behulp van een spijker of schroef. Een systeem om deze wanddecoraties te kunnen ophangen en verplaatsen - zonder lelijke (boor)gaten achter te laten - is afkomstig vanuit galeries en musea. Dit, toen nog, dure systeem was onbetaalbaar voor toepassing in een normale woning en werd beschouwd als exclusief product.

Bert Faas "de Inlijster" is leverancier van Arti Teq. Arti Teq heeft sinds haar bestaan dit systeem betaalbaar gemaakt voor de consument en heeft het "oude" schilderij-ophangsysteem gerestyled tot nieuwe innovatieve systemen.

Gebruiksvriendelijkheid, betaalbaarheid en functionaliteitsgehalte zijn de uitgangspunten voor Bert Faas "de Inlijster".

Bent u opzoek naar een leverancier van ophangsystemen in Amsterdam of mocht u nog vragen, opmerkingen of suggesties hebben, dan kunt u ons uiteraard altijd benaderen.